Sivut

maanantai 5. elokuuta 2013

Eksyneitä etsimässä

Sunnuntaina saatiin uusi lisäys lenkkeilyseuraan kun Arvon veli Noa tuli susirajalle lähes kolmeksi viikoksi omistajansa lomaillessa ulkomailla. Lenkille läksi sisarusparvi Arvo, Noa ja Sisu, sekä aina yhtä ihana Iita koikkeri. Alkupörhistelyn jälkeen teinipojille tehtiin hyvin selväksi että vastaavaa sikailua ei suvaita, joten pojat korjasivatkin asenteitaan oikein kivasti ja mahtuivat mainiosti samaan järveen uimaan poski poskea vasten. Harmitti ihan kamalasti kun kellään ei ollut kameraa mukana, oli niin hauskan näköistä kun kolme kelpietä ui kolmiomuodostelmassa kuin muuttolinnut kuunaan. Loppulenkistä leikitkin sopivat yhteen kun jätettiin kuumat tunteet viileään järveen. Taitavat olla aikamoisia uimareita koko Kauheen pesue ja hyvä niin, onhan se mahtavaa kuntoilua näin kesäkuumalla.

Eilen päästiin hakuilemaan kera Sisun, Nuuskun ja Rapsun, sekä Zorron ja Elenan. Sain neuvoksi alkaa pikkuhiljaa kasvattaa hakumatkaa Arvolle, joten tehtiin sitten muilta osin helpompi harjoitus. Otettiin kaksi ukkoa, ensimmäinen oli pakeneva haamu. Sinnehän se poika rynni suorinta tietä ahnehtimaan ruokaansa. Lisättiin uutena juttuna myös, että minä käyn hakemassa Arvon metsästä. Tähän astihan maalimies on kuljettanut Arvon takaisin keskilinjalle. Tämä osoittautuikin aika tunteita kuumentavaksi kun piti yrittää kulkea edes jollain tavoin järkevästi riuhtomatta hihnan jatkeena keskilinjalle. Arvon mielestä olisi voitu lähteä lennosta etsimään se toinenkin ukko. Harjoittelemme siis lisää itsehillintää.

Toinen ukko oli haamu ihan alueen takarajalla ison kaatuneen männyn takana. Arvo näki haamun, läksi kuin tykin suusta sitä kohti, mutta puunrungolle saapuessaan pysähtyi ja alkoi selvästi aprikoimaan että mitenkäs tästä puunrungosta selvitään, eihän meillä sellaisia olla koskaan harjoiteltu. Fiksu maalimies päästi pienen lisä-äänen jolloin kelpon päässä räjähti ja se kaahasi suorinta tietä maalimiehelle, puunrungoista viis. Tosi hieno onnistuminen siis saatiin ja opittiin taas monta uutta asiaa! Mahtava laji!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti