Sivut

lauantai 19. tammikuuta 2013

Hän on saapunut!

Tässä esittäytyy Arvo:Ruoka on järisyttävän tärkeä asia ja luihin pentu mieltyi välittömästi. Alkoi lähes heti tultuaan kaluta Lunan vanhaa ydinluun jämää, joten päätin kokeilla mitä pentu tuumaa jäisestä poron kylkiluusta. Tuumasi että se on suurin aarre koko maailmassa ja päättäväisesti järsi sitä ja sai kuin saikin siitä jopa pieniä paloja irti. Huijasin pienen koiran huomion toisaalle maksaherkulla ja otin luun jemmaan ettei menisi maha sekaisin, meininki näytti siltä että Arvo olisi hotkaissut koko kylkiluun kerralla.

Pihalla en pennusta tuon parempaa kuvaa saanut, vauhtia on ihan liikaa huonolle kameralleni. Lumihanki aiheuttaa joka kerta valtavan hepulin ja siellä vedetään armotonta rallia.

Melko pelottomasti tuo pieni rasavilli tätä maailmaa tutkii, kerran onnistui jo tekemään mahalätskyn lattialle sängystä kun en ollut tarpeeksi nopea. Tässä siis harjoittelemista meille molemmille.

Ensi viikolle on luvattu sen verran hurjia pakkasia että olen sopinut Arvolle jo yhdet koiratreffit ja luultavasti vierailemme mahdollisuuksien mukaan parin ystäväni luona. Arvo pääsee myös tutustumaan lämpimään treenihalliin. Nämä kaikki siis sitten kun olemme hieman kotiutuneet ja tutustuneet toisiimme.

1 kommentti:

  1. Hirmuisen söpö, nyt otti pentukuume taas hieman vauhtia :/
    Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista