Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ruokapäivitys

Olen luullut että Kongit, nämä umpikumiset aktivointilelut joiden sisään laitetaan esim. jauhelihaa ja jäädytetään, ovat ikuisia. Olin väärässä. Luna saa päivittäin imeksittäväkseen yhden kongin joka sisältää pakastettua jauhettua lihaa tai kalaa, naudanmahaa tai joskus vaihtelun vuoksi ihan vaan koiranmakkaraa koska se tykkää siitä niin kovin. Meillä on noita XL-kokoisia mustia kongeja, jotka ovat sitä kestävintä laatua. Äsken kongia pestessäni huomasin että sehän on täysin halki yläosastaan!


Kyseinen kongi on noin pari vuotta vanha, joten totean että kolmea vuotta niiden elinikä ei tule tässä mökissä olemaan. Kuvasta huomaa myös tuon ruokailuvälineen yleiskunnon, täynnä hampaanjälkiä ja kohokirjaimin kirjailtu teksti on enää muisto vain. Toinen vastaava on pakkasessa, tarkastan senkin huomenna kunhan se on syöty tyhjäksi. Kongeja ei kyllä tässä taloudessa kohdella silkkihansikkain ja silti minä kuvittelin että tuo olisi ainoa koiran kestävä tavara tässä maailmassa.

Löytyihän sitä ostettavaa pennullekin, toisin kuin edellisessä postauksessani hehkutin. Samalla kun ostan Lunalle uuden kongin, saa pentukin pari omaa, niitä mustia, jotka on vahvimpia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti