Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

Maakuntamatkailua

Tänään oli huisin hauska ja odotettu iltapäivä kun ajelimme Heidin ja Sisun kanssa Outokumpuun koirakahvila Kuppi & Tassuun vierailemaan. Ensin ryysättiin karmit kaulassa kahvion kellarikerroksessa olevaan eläintarvikeliike Kippurahäntään. Siellä Arvo valitsi itselleen mojovan siansaparon ostettavaksi heti kun silmä vältti. Lisäksi ostettiin iso rasiallinen kuivattuja kuoreita, ne kun maistuivat pentujen mielestä ihanilta kaupan pitäjän niitä tarjoillessa.

Päivä oli niin lämmin että päätettin juoda limut ja syödä maukkaat vuohenjuusto-pinaattipiirakat ulkona terassilla. Ja koska kyseessä tosiaan on koirakahvio, oli karvaisille ystäville vitriini pullollaan erilaisia omia leivoksia. Niistä valittiin pennuille tassumuffinssit nautittavaksi. Hyvin tekivät kauppansa ja jälkiruuaksi saivat nauttia vielä juuri ostetut siansaparotkin.

Terassilta matka jatkui Vanhalle kaivokselle, harmi etten tajunnut sieltä ottaa kuvia. Käveltiin riippusiltaa ja katseltiin rakennuksia. Pennut saivat myös pitää iltapäiväpainit kaivoksen takana. Kotimatka oli unelias ja veikkaan että kelpopoikaa ei tarvitse erikseen lenkille enää viedä.

Lämpimän päivän nautinnot, vuohenjuusto-pinaattipiirakka ja limu

Kieli poskella maltetaan odottaa

Ihana tuoksu tulvii kirsun onkaloihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti